Abonner viaRSS-feed

Fotografier

Et lite utvalg av bilder fra vårt rikholdige arkiv

Kongsbergbilder
På 1970-tallet startet interessen med å fotografere byen i forandring. Det var mye som skjedde på den tiden. Det som gjorde størst inntrykk var vel at Arbeidersamfunnet ble revet. Interessen for byen er fortsatt like glødende, så arkivet blir stadig større. I tillegg til å ta egne fotografier samles også gamle bilder. I vårt arkiv har vi flere tusen historiske bilder fra Kongsberg. De eldste fra midten av 1860-tallet.

Bilder fra byens omegn
Fra Knuten og Blefjell er det et stort utvalg av både sommer- og vintermotiver. En stor del av bildene i boka Blefjell kommer fra eget arkiv.

Naturbilder
I arkivet finnes det også bilder fra andre deler av landet. Flest fra Sogn og Fjordane og Vestfold, men det finnes også godt utvalg av bilder fra f.eks.  Rondane.

Fotografering på timebasis
Om det ikke finnes bilder i arkivet du kan benytte deg av, tar vi også bilder på oppdrag.

Bestilling av bilder
Har du behov for bilder til trykksaker eller til å pynte opp kontoret eller heimen med, så ta kontakt. Når vi vet hvilke typer motiver du er ute etter finner vi fram et utvalg over temaet og legger dem ut på nettet. Deretter sender vi deg en link pr. e-post.
Vi håper å kunne legge ut bildene i et bildegalleri en gang i fremtiden, men inntil da foregår det på denne måten.

Nå er Langs Lågens årbok for 2016, nummer 38, kom i handelen. Vi er allerede i gang med neste års utgivelse.
Innen boka skal sendes til trykkeriet skal vi ha fylt 192 sider med, forhåpentlig vis, godt og interessant lesestoff. Det makter vi ikke alene. Vi er helt avhengige av at dere sender inn artikler til oss. Og det gjør dere virkelig. Noe vi og våre lesere er takknemlige for.
Stoffet som blir sendt inn gjør virkelig en forskjell. Det bidrar til å fortelle lokalsamfunnets historie. Det gir oss, folkene som bor her, en identitet.
Ta kontakt om du har ei historie å dele.
Ring tlf.: 932 29 102 eller trykk på e-post nedenfor.
vsb@langs-laagen.no
Abonner viaRSS-feed
© Langs Lågen | Theme: Bloggdesigns3 av Bloggdesigns.no
Forlaget Langs Lågen, Knut Hamsunsvei 12, 3612 Kongsberg. Tlf. 32 73 29 36 - Kontakt via Epost