Abonner viaRSS-feed

Historikk

Langs Lågen ble staret av Arve Kværnum i 1978. Det første heftet kom ut i desember 1978. Dette var et prøvenummer. Hefte nummer 1 kom ut på vinteren 1979 og første årbok, som besto av de fire heftene som ble utgitt i løpet av 1979, kom til jul i 1979. I 1988 overdro Arve Kværnum forlaget Langs Lågen til Laagendalsposten på Kongsberg. Vidar Skaar Borgersen ble ansatt som forlagssjef og etter at Kværnum ga seg ble Olav Såtvedt ansatt som redaktør. I 1999 ønsket ikke Laagendalsposten lenger å drive Langs Lågen. Da overtok Såtvedt og Borgersen foretaket. Nå har også Såtvedt trukket seg, så Vidar Skaar Borgersen eier idag forlaget alene. Sammen med redaktørene Dag Kristoffersen og Odd Arne Helleberg samles det inn lokalhistorisk stoff til stadig nye utgaver.

Nå er Langs Lågens årbok for 2016, nummer 38, kom i handelen. Vi er allerede i gang med neste års utgivelse.
Innen boka skal sendes til trykkeriet skal vi ha fylt 192 sider med, forhåpentlig vis, godt og interessant lesestoff. Det makter vi ikke alene. Vi er helt avhengige av at dere sender inn artikler til oss. Og det gjør dere virkelig. Noe vi og våre lesere er takknemlige for.
Stoffet som blir sendt inn gjør virkelig en forskjell. Det bidrar til å fortelle lokalsamfunnets historie. Det gir oss, folkene som bor her, en identitet.
Ta kontakt om du har ei historie å dele.
Ring tlf.: 932 29 102 eller trykk på e-post nedenfor.
vsb@langs-laagen.no
© Langs Lågen | Theme: Bloggdesigns3 av Bloggdesigns.no
Forlaget Langs Lågen, Knut Hamsunsvei 12, 3612 Kongsberg. Tlf. 32 73 29 36 - Kontakt via Epost