Abonner viaRSS-feed

Langs Lågen 2012 klar til trykking

Skrevet av admin den 08.10.2012 i Nyheter | Ingen kommentarer..


Etter noen lange uker er årets utgave av Langs Lågen klar for trykking. I år har vi hatt hjelp til ombrekkingen av Mette Martinsen. Det har vært deilig ikke å ha hele ansvaret for den delen av produksjonen.
Årets bok inneholder mange godbiter som f.eks. arrestantene i Røyslandstua og Kongsberg Treindustri, som lagde radiokasser til de kjente merkene som f. eks.Philips og Radionette. Andre ting er er historiene om bergåndene og frakting av steinene til kirkemuren.
Gled dere!

Legg igjen din kommentar:

Nå er Langs Lågens årbok for 2016, nummer 38, kom i handelen. Vi er allerede i gang med neste års utgivelse.
Innen boka skal sendes til trykkeriet skal vi ha fylt 192 sider med, forhåpentlig vis, godt og interessant lesestoff. Det makter vi ikke alene. Vi er helt avhengige av at dere sender inn artikler til oss. Og det gjør dere virkelig. Noe vi og våre lesere er takknemlige for.
Stoffet som blir sendt inn gjør virkelig en forskjell. Det bidrar til å fortelle lokalsamfunnets historie. Det gir oss, folkene som bor her, en identitet.
Ta kontakt om du har ei historie å dele.
Ring tlf.: 932 29 102 eller trykk på e-post nedenfor.
vsb@langs-laagen.no
Abonner viaRSS-feed
© Langs Lågen | Theme: Bloggdesigns3 av Bloggdesigns.no
Forlaget Langs Lågen, Knut Hamsunsvei 12, 3612 Kongsberg. Tlf. 32 73 29 36 - Kontakt via Epost